Tuesday, February 3, 2009

✖ma ECH family✖

ECH FAMILY
kire punyer kire dh dekat nk 2 taun dh aku kat ECH huhu..aku first batch dulu..huhu kire senior besar la..hua hua hua...xde la besa sgt..biaser2 jer..hehhe.. kat ECH ni bes la...sumer sempoi...huhu...byk gak bes fren aku kat cni huhu....ECH alwayz be in ma heart..love u all..hu2..

genting memory with ECH
bes nyer...maser gi gentin ni..heheh.....lau tgk gamba kat atas..ramai la jugak y dh xde kat ech antaranyer...kak su...dutt....shazril....lily....din n dyla...huhu...aniway tanx to all mafren..u all make me hepi...kasi kish sikit muahhhhhhhh....hehhe..

our ex om kak su
kak su skunk sambung stadi..jgn maen2 wey ni penulis novel ni..hhuhu..dlm diam kan...huhu..kak su ni mmg om paling spoting penah aku jumper huhu..rindu gler kat dier...huhu..kak su we all mis u..huhu..hahaha..wep y xleh tahan gamba atas ni...cuber teka saper y pakai mask waner kuning tu...gagagga..larikkkk..

our ex TL abg Zul
TL plg bes kat dunia haha....wey skunk ni dier keje kat ministry of education..seyes ckp dier ni byk tlg aku....tak tebalas budi dier kat aku..huhu...dier mmg bes r...jager anak2 buah dier..huhu...klu kne mara ngn dier mmg patut pon...bab buat salah kan...huhu...wanna say tanx to him 4 everinting..huhu

our sweet ex TL kak rina
kak rina ni mmg comey(ayat bodek)...hua hua hua.....dier ni pon byk tlg aku..huhu...selain seorang y sgt baek & sgt understanding...huhhu..dier ni dh tinggalkan ECH jugak...sedy owh.....sedey je..huhu...bydeway sy alwayz doakan kebahagiaan kak rina..amin....

syuhadah@syidot
windu giler kat pompuan ni....dier ni mmg bes bg aku la..huhu...selain kuat mkn cam aku...hehehe,,,,,lamer dh xjumper..slalu gak dier kontek2 aku..huhu...kenangan ngn dier ni bes la....plg bes maser training..pastu resign...huhu...sedeh gak pastu cam xde kwn jerk aku..huhu..

shikin
dier ni mmg otai skit..hehhe..pompuan ati keras..hehhee....lepas syuhada pegi..dier ni la geng aku pi aux 2...pastu dier pon pegi....sedey owh....lamer dh xjumper dier ni...kekadang ader gak dier kal ECH..check bill kater nyer..hehehe

mimi
ni la budak yang plg gedik skali kat dunia..haha...asal jumper aku je nak mekap...sepak nak..hikhikhik....syg kat dier ni...hihi....mimi nk pinjam papi chulo...hehhehehe..ala boley la..2 ari jer..hehhehe....kekwat eh ngn aku...semenjak operate puki ader ke rahim nyer..??!!!!!!!! hah///hehhehhee..kasi kish sikit...muahhhhhh...

jaja
wanita solehah diatas ni adalah pompuan giler OT..hua hua hua....dier ni mmg kaki OT...dier la y menyebabkan satu ECH pon nk OT jugak hahha...pompuan ni la peneman aku susah y sng kat ECH,selepas semua kwn baek aku meningalkan aku...sob..sob..huhuhu....dier ni tempat aku meluahkan rs..huhu..so semua secret aku+secret admire aku..semua dier tau...geh3...hehhe..aku syg sgt kat dier..dier ni byk sgt tlg aku..terlalu byk...huhu.....xde kater y dpt ku ungkap kan selain terima kasih y teramat sgt kat iyer..kasi kish sikit..muahhhhhhh...he3..

bukak puasa kat Dsaji
epi maser ni hehehe..dier ade 100 sajian...mkn xtelarat ni..aku dok keje kan udang jew...hoho..bes lor dpt jumper kak su lagi...hehehe...

razi
mulut celupar of the the year dimenangi oleh razi..hahhaha.....dier ni mmg mulut jahat sikit....kenkadang...tahan jela...yela...org melake la katekan...lahabau engkau...hehhee...tp dier punyer hati mmg seyes baek...hehehhe..terutamanya biler tlg aku pasal customer y mengong..huhu...selain tu die ni mmg org y selalu ceria kan ECH huhu..

guna
guna as known as uppa in ECH...hehehhe...jgn bgtau orunk tau kitowunk panggil dier uppa...hehehehe....our beloved uppa ni mmg seorang y baek hati+gentleman...huhuhu....guna ni slalu tlg aku..huhu...of coz la pasal cust mengong jugak..huhu....guna ni satu batch ngn aku...huhu...windu plak maser muler2 trainning kat cheras..huhu bes owh training kat c2 dh la dekat ngn umah aku..huhu..dpt mkn free plak..hoho..

our mummy chan
firstly i nak ckp i lap u..huhu...ni la mami kitowunk...hati mmg baek..huhu...dulu masa workstation aku dekat ngn dier..slalu borak2..semenjak dudok kat meja TL ni jarang borak...kdg2 jer kacau mummy..aku suker sgt baju y mummy bagi kat aku baju levis...y aku slalu pki tu..hehehe...mummy beli kat hong kong baju tu..hehhee...last word..nak ckp i lap u lagi..hehehe

sheng
uik aku klu dtg lambat je...dier ni tau jer...hehehe...slalu kne mara ngn dier ni..hehehe...tp xper aku xkesah..coz aku tau aku salah n tuk kebaikan aku kan...huhu....yela betul gak ckp dier saper lg nak garang klu bukan dier kan..
hehehe..dier ni pon baik ati jugak+satu batch ngn aku jugak..huhu

clement
clement teng joo long..ehhehehe..budak plg kiut dlm ECH..katernyer..hehehe...comel x..??saper nak boley amik borang kat aku eh...byk lagi borang kosong ni...hehehehe..mampus awek dier mara aku sat agi hehehe....

fyza
ni kwn baek aku gak ni..hehehe...minah remp ni..hehehhee...dulu maser kitowunk dok kat tingkat 8 bes sgt..huhu..dier ni budak ECH celcom..huhu...dier ni pown gajin buat OT so...lau keje mlm gajin gak borak ngn dier dulu..
huhu..

aishah comel
budak comel ni...skali msk ECH ngn mimie..hehhehehe....semua event semua dier ade..kire tulang belakang la..huhu...dier ni dh tunang tau...hehehe..so xleh kacau hehehe..saper lg tunang yer lau bukan TL shahrull..huhu..rasernyer satu careline dh tau kowt..hoho....so dh xde borang kosong + sebarang surat menyurat tidak dilayan...geh3..

Jay
budak ni dh melaknati ECH dgn memasuki QA hehehehehe....plg bes skali maser dier kua kan kad kredit dier setle bil kat TGI FRIDAy...huhu...gerek sey..hehehehe..bes la besday tu...xkan aku luper..tanx to J...ade lg satu maser dier buat open haus depavali...pergh food dier mmg seyes bes..huhu...tanx again J..kat bawah ni ade gamba pegi TGI FRIDAY & depavali open haus kat umah J

TGI FRIDAy
bes owh mkn kat cni..ehhehehe...seriously u all make my day...heehehe....lagi la plak ade big sponsor by MR JAY hehehehe...bes giler maser dier nyanyi lagu tuk beday boy...semua orunk chill hehehe...pastu razi kne nyanyi...agaknyer dh takde idea...dier nyanyi lagu twinkle..twinkle litle star..mak ai..lawak giler..hehehhe...lagi plak pegi balik, 2 kan naik vios c clementkan..clement ngn mummy dok depan...ape lg....clement jadi driver..mummy jd PA aku...so aku jg LADY BOSS la kat belakang...muahahahaha...geh3..bes owh...tanx 2 everibody..love u all..muahhh....

depaavali open house at jay's house
mkn2..heheheehe...bes la food dier..seyes...hehehhe...siap bungkus bawak balik agi...gagagagga..ape2 ntah....geh3..

nathan & resveen
diowunk ni satu batch ngn aku..hehe..bes la kwn ngn diowunk...dh kawen dh depa ni...hehehehe...nathan ni slalu la aku jumper,pastu aku tgk dh naik dh badan dier..hehehe...pandai resveen jaga..hehehe....but resveen la dh lamer xjumper...rindu......:)

azmi
die ni pon satu batch ngn aku..but dier dh benti dh...skunk dier keje...jadi kauselor kat maner ntah...aku pon tak tau....tp mmg bagus la keje dier tu aku dgr..geh3...bydeway dear..i wish u good luck..ya..huhu

din
budak nie pendiam je...tp skali dier ckp,tekena la jugak kau...gagaga....dier ni pon satu batch ngn aku....skunk ni dh jadik TL MNP....ooooooooooooooo...huhu...naik pangkat..gerek sey...hehehe....

amalina
last day dier kat ECH....tetiber je dier ajak aku gi lunch kat kafe kan...aku pon agak pelik la kan..bab jarang lunch ngn dier ni...tup2 aku dpt tau dier dh benti...mengamuk la aku kan..hehe..xckp pown..sedey tau..hehe..skunk ni....dier jadik cikgu..huhu..bagus..la didik anak2 bangsa..kan.....supaya biler dh besa nt xjadik mcm aku......geh3..

steven
dier ni dh jadik budak QA...huhu....besla gaji naik..kan.....huhu...dier ni second batch masuk ECH dulu...lepas kitowunnk....skali ngn andrew ngn mummy ngn clement...pastu...mimie ngn ecah....pastu...jaja ngn dyla plak...pastu...three..hehe..


kerul
dier ni bes fren razi ni..ader razi..ader la dier...untung r dpt jadik kwn baek TL baru..gaggaga....dier ni mmg bagus lau bab product & knowledges..huhu...which is bidang y aku kureng amik pedulik....kan.....dr aku bc cs com baek aku buat blog kan...gagaga......

shan & lawrence
memperkenalkan...kelawar ECH..gagagaga...shan y baju biru tu..dier ni mmg pekerja midnite tetap ECH..huhu...ECH mitnite kat AHP...citer pasal mitnite..huhu..dulu first jadual aku..aku kne keje mitnite..hahaha...dulu mitnite kat cni je...pastu xde dah...sebelum raya taun lepas ade gak aku kne mitnite..2 ari kat AHP azab siot...huhu...sebelah shan ni lawrence...dier ni sekejap jer keje cni..aku raser lam dua minggu kowt..pastu dier benti..huhu....

barakatul
ha mkn jgn xmkn..hehehe..rindu nyer kat barakatul...lamer nyer xjumper kan..hehehe...ni pon pompuan y kuat keje gak ni..hehehe...skunk ni dh kawin...huhu....bes la..huhu....

razuan
nak dijadikan cerita lakan...hehehhe.....dulu kitowunk kene rotate keje mitnite...sebabkan ramai xnak mitnite...so razuan ni la yg behati mulia ofer kan diri hehehe.....dulu slalu gak dier kat cni...skunk ni asik mitnite je kan...so kenkadang je jumper...huhu..razwan ni pown byk tlg aku gak..huhu...

andrew
huhu..ni lagi sowunk budak jadi TL MNP.....kat AHP...huhu...dier ni mmg bagus dr segi product knowledge..hoho...so jadi mangsa akula kan.... biler dpt cust perangai macam bin & atang kan...hehehehe...

dyla
pompuan comey ni.....lamer jugak dh benti hehe...aritu dpt la jumper kejap maser new celebration kat ECH ni kan...huhu.....dpt la lepas rindu...hehehe...dulu maser gi genting..dier ni pown ade...hehehe....bes sgt kan..hehehe...

6 comments:

Ija Leibrandt said...

OOooOOOoo patotlaa lama btol nk update blog... rupanyer panjanggg citer ko... sayang ko jugakkk selamanya..... lebiuuu nonok... sayang ko n miemi sgt2 walaupun skrang kiter sgt jarang bersama2.... yg penting aku nak ko n miemi taw korang berdua bff aku.... mwahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

mrs kellynabila said...

muahhhhhhhhhhhhhhhhhhh..hehehehe...

Amy Carmeen said...

adik syg ko jugak...ko lain dr yg lain...ko unik dan ko ada daya penarik yg lain mcm!!!! hak3...anyway tq jd adik kawan ko....yg penting u always and forever.."XPEC LOB,"!!!!!!love you!!!!

mrs kellynabila said...

adik sial..hehehehe

dyla said...

uwaaaa..ingatkan pic aku tak der...rindu rasanya nak kembali ke suasana yang dulu..anyway..ko makin cun seh...luv u all..take care..

mrs kellynabila said...

haha..
pasal cun tu..
aku xberani nak komen..
biarlah para peminat aku y tentukan..
hahahahaha...
free2 mai cni la wey..
hehehe
mis u...
:P